Wednesday, March 28, 2012

Lobby +

Early this year we won a competition for the fit out of a 25 story office tower in the new IT district of Shenzhen (right next to QQ headquarter - the Facebook of China).

Our concept that won over others is proposing a Lobby+: A multi functional space. Instead of an empty decorated large space, we reduced the circulation space to a minimum in order to give way to introduce additional functions like a bank, business center, business lounge, cafe lounge, event space. The design uses the different functions to create very distinct identities to the specific zones.

As the building is suppose to fully handover in July this year, we handed over the design development last week.









Team: Ulrich Kirchhoff, Louise Low, Claudia Wigger, Esteban Becerril Pellon, Olgierd Nitka, Lien Thanh Gruetzmacher

© 2012, ice - ideas for contemporary environments

1 comment:

  1. Thanks for sharing such a nice and be useful post. I like it most and appreciate you for this great post. ppc company in qatar

    ReplyDelete